Gifs animats" és una col·lecció de 90 Megabytes de gifs de tota mena, distribuïts per categories, i GRATIS. Si vols animar la teva web -o fins i tot riure una mica- aquí t'ofereixo la solució. Gent, e-mail, miscel·lània, Nadal, Bola de Drac, Internet, animals, línies, fons negres i una col·lecció de còmics que et sorprendrà.
    Els gifs no acostumen a ocupar massa espai i donen molt color i vitalitat a les webs. Això fa que les pàgines no siguin massa "pesades", i que es carreguin fàcilment. 
    Per cert, he intentat que la gairebé totalitat de gifs siguin transparents, és a dir, que els puguis posar damunt de qualsevol fons sense que surtin els odiosos enquadraments blancs. 
    I si tens qualsevol dubte visita   Un nou tutorial que t'explica amb detall com baixar un gif, fer-lo transparent o, fins i tot construir-lo tu mateix. 
    Bé, a gaudir força i gràcies per a visitar-me.

 
Envía aquesta pàgina a un amic. T'ho agrairà. Enviar a un amic
Posar com a pàgina principal

 

GoogleSi vols veure el teu gif publicat aquí envia’l a:  gifsanimados@espaciolatino.com

 
Aquest és l'apartat dels vostres gifs animats. Ara ha estat Claudio Troncoso qui ens ha ofert aquest que acompleix el meu més ferm dels propòsits: Que els gifs siguin transparents. Aquest home dóna voltes a una moneda... perquè? Ves a saber! Però, a més de convidar-vos a enviar els vostres gifs. A més havia plantejat un repte: que el gif d'en Claudio tingués COLOR. Això és el que ha fet el nostra amic Claudio des de Xile. Per sort internet arriba arreu i la comunicació és ràpida i la resposta també. Segui-ho enviat els vostres gifs... serán ben rebuts, enriquiran la web i, ves a saber, poden ser objecte de reptes semblants. D'acord? Us espero.